Om siden
Startside ] Op ] Tak for tilmeldingen ]

 

På denne side bringes en række baggrundsinformationer om webstedet. Det vil også være muligt at tilmelde sig familiebasen.   

Stoffers.dk tilhører og redigeres af kec. Du kan læse mere om mig her. Webstedet har to hovedformål:

  1. Fortælle om mig, mit arbejde og mine interesser

  2. Fortælle om min familie, mine aner og anernes efterslægter.

Personer i slægt med mine og min kones aner kan registreres på siden. Til brug herfor  oprettes en database og slægtstavler. 

Nulevende personer registreres som hovedregel kun hvis de selv melder sig til. Der er enkelte undtagelser for personer født 1925 eller tidligere. Undtagelserne gælder situationer hvor det har været naturligt at registrere ægteskab / børn. Der offentliggøres kun oplysninger på denne hjemmeside og kun i det omfang personen selv har givet tilladelse. Tilmelding og registrering sker ved at udfylde og sende tilmeldingsformularen. Registrerede personer får tilsendt kopi af egne oplysninger samt oversigt over registrerede aner. Registrerede bliver også tilbudt link til evt. egen hjemmeside. 

(Hvis du ikke ønsker dit navn offentliggjort på stoffers.dk, må du meget gerne indsende en blanket uden afmærkning i det felt der giver tilladelse til offentliggørelse. Så bliver mine oplysninger om dig rigtige, og jeg respekterer naturligvis dit ønske om ikke at blive nævnt. Alle registrerede har mulighed for egen mailadresse).

Klik her og gå til tilmeldingsformularen

Om rettigheder og privatliv i øvrigt. stoffers.dk og pade.dk respekterer andres ophavsrettigheder og privatliv. Hvis der ved en fejl sker brud herpå, så bedes jeg kontaktet så fejlen hurtigt kan udbedres. Respekter også mine rettigheder til tekst og billeder. Du må gerne citere og kopiere hvis du har min skriftlige tilladelse.

Søgeværktøj: Under "Søg" er indsat en søgemaskine. Brug den hvis du leder efter noget bestemt. 

Top